berijpen:
2 x mijn recept voor chocoladebotercreme
3 x ganache recept gekoeld in de koelkast

fondant:
750 g (26.46 ounces) Zwarte fondant (ik gebruikte Bakels Black Pettinice)
1 kg (2,2 pond) Rode fondant (zal net genoeg zijn als je nieuw bent bij het decoreren, je wilt misschien een beetje extra krijgen) Ik gebruikte Satin Ice RED
150g (5.29 ounces) Witte fondant voor ogen en voorruit (verkrijg 500g (17.64 ounces) en deel het op, laat wat wit en kleur wat geel / grijs / bruin)
250g (8.82 ounces) Gele fondant voor logo aan de zijkant
50g (1.76 ounces) Grijze fondant voor windows (meng een kleine hoeveelheid zwarte fondant met wat wit)
50 g (1.76 ounces) Bruine fondant voor het symbool ‘Rusteze’

Voedingskleur in poedervorm in rood, oranje en geel
zilver glansstof
metalen piping tip voor het verwijderen van ogen – je kunt iets anders rond gebruiken in een vergelijkbare maat
Rietjes drinken om cirkels te snijden.
cirkelsnijder
verf kwasten
dikke kaart om te knippen voor taartbord
Schotel of taartbord om cake op te zetten (zie snijmalplaatjes voor de aanduiding van de taartmaat)
Oreos of andere platte crèmevormige cirkelvormige koekjes x 8

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *