Word de winnaar in Cars 3: Vol gas voor de overwinning.

In deze game keren jouw favoriete personages terug en moeten zij het tegen elkaar opnemen in een grootse competitie. Vertrouwde gezichten als Lightning McQueen, Cruz Ramirez en Jackson Storm zijn van de partij, maar ook nieuwe uitdagers maken hun opwachting.

Deze game is ideaal om als cadeau te geven aan je kleine. Sinterklaas of kerst.

Elke auto wordt op den duur geconfronteerd met de slijtage die gepaard gaat met het aantal afgelegde kilometers. Pixars race-kampioen Lightning McQueen is geen uitzondering. In de nieuwste trailer voor Cars, die de tagline ‘rivalry’ draagt, ziet hij zich tegenover de arrogante jonge superspeedwagen Jackson Storm geplaatst, met dramatische gevolgen voor de oudgediende.

De derde titel uit de Cars reeks bedient zich van een emotioneel randje zoals alleen Pixar dat kan leveren in haar animatie. Alleen al in de trailer is het moeilijk niet mee te leven met de schijnbaar uitgerangeerde racewagen die in de vorige twee delen nog zo olijk door deze wondere wereld van levende auto’s sjeesde. Afschrijven laat Lightning McQueenzich echter niet. Zoals het elke underdog in de films van Disney/Pixar betaamt, delft hij niet het onderspit zonder een harde strijd (maar ook weer niet té grimmig). De iconische rode sportwagen is erop uit om de jongere generatie auto’s te tonen dat hij nog steeds tot de absolute top op het circuit behoort.